Spletno mesto Valoreschool uporablja piškotke, ki nam omogočajo vpogled v način uporabe spletnega mesta, da ga lahko prilagajamo in s tem izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z nujnimi in izvedbenimi piškotki, s klikom na gumb »Strinjam se«'' pa z vsemi piškotki.

Naše izkušnje so neprecenljive

Naše poslanstvo

Ekipa Valores je svoje dolgoletne teoretične in praktične izkušnje želela prenesti na številne uporabnike in s tem omogočiti večjo blaginjo ljudem in ne le redkim posameznikom, ki skrbno skrivajo znanje o priložnostih zgolj za svoje lastne interese.

+180

predavanja v živo

+15 let

delovanja na finančnem trgu

230 mio €

ustvarjenih prihodkov

najboljši ''tim''

Valores verjame v preprost, pregleden in nagrajujoč način zagotavljanja finančne svobode z najboljšimi produkti za vse. Tim sestavljamo finančni svetovalci, ki smo kot posamezniki dolgoletno poklicno delo oplemenitili v skupnem podjetju.

Na ta način smo postali močan sogovornik vsem produktnim partnerjem in s tem pridobili zelo ugodne pogoje za stranke in svetovalce. Valores je skupina svetovalcev, ki najprej vlaga v svoje finančno znanje, nato pa z njim spremlja posameznike do njihovih ciljev.

Ustvarjalci - predavatelji

Svetovalka za mednarodne poslovne finance. Svetovala je preko 500 uspešnim slovenskim in tujim podjetnikom. V okviru delovanja v 8 državah EU in širše je številnim podjetjem pomagala do investicijskega kapitala ter strankam do naložb v plemenite kovine. Predava o investicijah, poslovnih financah, naložbah v plemenite kovine in deluje kot ocenjevalka za investicije v start up podjetjih.

Irena Linasi Rogač

Deluje na področju snovanja, gradnje in implementacije informacijskih rešitev, modeliranja poslovnih procesov ter njihovi optimizaciji. Je svetovalka za vitko (LEAN) proizvodnjo ter raziskovalka na področju računalniško intenzivnih metod in aplikacij. Predava in mentorira študentom ter vodi različne tečaje o rabi računalniških orodij za odrasle slušatelje v podjetjih in preko andragoških zavodov.

Metka Dokl Zorman

Deluje na različnih menedžerskih in vodstvenih položajih. Posebej je aktivna pri razvoju podjetništva v sklopu lastnega projekta Ženski podjetniški center. Izvedla je več kot tisoč predavanj, seminarjev in delavnic na temo uspešnega poslovanja na trgu Hrvaške in JV Evrope. Je prejemnica nagrade »Najžena 21. stoletja« za JV Evropo. Je soavtorica prvega hrvaškega vodnika za ženske v podjetništvu ter avtorica številnih knjig na temo podjetništva.

Sanela Dropulić

Projektni vodja, načrtovalec in razvijalec programske opreme.Svojo kariero je začel kot razvijalec lastnih programskih rešitev v okviru družinskega IT podjetja.Na svoji poslovni poti pripisuje velik pomen izobraževanju in nadgrajevanju znanja ter strokovni rasti razvojne ekipe.Danes sodeluje z več podjetji in strokovnjaki v Sloveniji in tujini pri digitalizaciji in optimizaciji poslovnih procesov na področju svetovanja, načrtovanja in vodenja razvoja.

Denis Orešnik